Η πρώτη πτήση της Ellinair με τουρίστες για την φετινή σαιζόν στην Κέρκυρα από Λετονία!!!

Share:

Την πρώτη της πτήση από το εξωτερικό  με τουρίστες, για την εφετινή σαιζόν, πραγματοποίησε η Ellinair, η αεροπορική εταιρία, μέλος του ομίλου Μουζενίδη.

Η πτήση EL728 ήταν από Cluj Napoca Ρουμανίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ εχτές πραγματοποίησε πτήσεις από Ρίγα Λετονίας  για  Κέρκυρα και στις 6 Ιουλίου την πτήση από Βελιγράδι  στο Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά, η Ellinair, που ήδη απογειώθηκε στην μετά-Covid-19 εποχή από τις 22/06 με δρομολόγια εσωτερικού, ανακοινώνει την σταδιακή επαναφορά του διεθνούς προγράμματός της.

Η αρχή των καλοκαιρινών πτήσεων πραγματοποιήθηκε 03/07/2020 με το δρομολόγιο Ηράκλειο- Κλυζ Ναπόκα- Ηράκλειο και συνεχίζει την επόμενη εβδομάδα με τα δρομολόγια:

  • Ηράκλειο- Βελιγράδι- Ηράκλειο στις 06/07 και
  • Ηράκλειο- Βουκουρέστι- Ηράκλειο στις 07/07

Πρόκειται για ναυλωμένες πτήσεις που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Tour Operator του Ομίλου Μουζενίδη.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Μασμανίδης Γιώργος δήλωσε: «Η χρονιά είχε ξεκινήσει με δυναμική ανάπτυξης και αισιοδοξα νούμερα προκρατήσεων και παρά το σοβαρό πλήγμα που η πανδημία κατάφερε στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας, ευελπιστούμε πως η επιτυχημένη αντιμετώπιση της Ελλάδας σε σχέση με την υγειονομική κρίση, θα σταθεί σημαντικός αρωγός ώστε το Kαλοκαίρι του 2020 να επανεκκινηθεί δυναμικά τόσο η Ellinair, όσο και το σύνολο του Ελληνικού Τουρισμού. Σημειώνεται ότι η Ellinair είναι η μόνη εταιρία που πραγματοποιεί πτήσεις προς Ηράκλειο, αυτή τη στιγμή. Και βέβαια  περιμένουμε  ανοίξουν και άλλες  αγορές  μας, όπως Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, κ.λπ.».

Πηγή: money-tourism.gr/

Previous Article

Ανοίγουν τα σύνορα της Ελλάδας με την Βρετανία από τις 15 Ιουλίου

Next Article

Και η Ελλάδα τελικά στην βρετανική λίστα των χωρών που θα ταξιδεύουν χωρίς καραντίνα οι Άγγλοι

Σχετικά Άρθρα