Μπορεί η Δήμαρχος Κερκυραίων κα Υδραίου ελέω συγκυβερνήτη Νεράντζη να συμπεριφέρεται ως κομματάρχης χωριού της Νέας Δημοκρατίας;

Share:

Η Δήμαρχος κυρία Υδραίου, κυβερνώντας ελέω Νεράντζη κ.λπ. ή έχει ξεφύγει τελείως ή δεν είχε ποτέ τη δυνατότητα να αντιληφθεί ότι εκλέχτηκε Δήμαρχος Κερκυραίων και όταν εκπροσωπεί τον Δήμο Κερκυραίων δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί ως κομματάρχης χωριού της Ν.Δ. και να είναι τόσο αγενής και να προσβάλλει τον πρώην Πρωθυπουργό και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο San Giaccomo κατά την ενημερωτική συνάντησή του με τους Δημάρχους της Κέρκυρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ευγενής πολιτικός, αυτοδημιούργητος, δεν τον έβγαλε κανένα τζάκι και είναι κ καλό παιδί.

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε δεν έδωσε ούτε ένα υπόμνημα στον Αλέξη Τσίπρα με τα ζώντα προβλήματα- αιτήματα του Κερκυραϊκού Λαού.

Ούτε έκανε την παραμικρή μνεία για την κακοποίηση του απείρου φυσικού κάλλους Ερημίτη, ενώ είχε εντολή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μπορεί η κ.Υδραίου να θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής στις θρυλούμενες εκλογές Σεπτ. ’20, σύμφωνα με τις από Νέα Δημοκρατία διασπορές, και να θέλει να συσπειρώσει κομματικό κόσμο γύρω της. Δικαίωμά της. Αλλά δεν μπορεί να βλάπτει τον Κερκυραϊκό Λαό.

Ελπίζω ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 11 Ιούλη 2020 δεν θα έλθει να θαυμάσει το φαλακρό βουνό του υπουργού του κ. Άδωνι Γεωργιάδη ούτε για να εγκαινιάσει την κακοποίηση του Ερημίτη, αλλά θα έλθει για:

1) Για να εξαγγείλει την έναρξη κατασκευής των φραγμάτων για να πίνουμε πόσιμο νερό και να μην ξοδεύουμε οι Κερκυραίοι 60 με 80 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για εισαγωγή Ηπειρωτικών Νερών.
2) Για να εξαγγείλει τον οδικό άξονα Βορρά – Νότου.
3) Να δώσει τα αναγκαία ποσά για να μην έχουμε άθλιους δρόμους χωρίς φωτισμό.
4) Για να εξαγγείλει τη δημιουργία νέου αεροδρομίου.
5) Για να εξαγγείλει την δημιουργία πορθμείου Κέρκυρας – Σαγιάδας ώστε να εξαλειφθεί το θαλάσσιο μειονέκτημα της Κέρκυρας.
6) Για να εγκαινιάσει την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
7) Για να υπογράψει την άμεση παραχώρηση Παλαιού και Νέου Φρουρίου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
8) Για να εξαγγείλει ελληνική πρωτοβουλία για την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση της αποκαταστάσεως των όψεων των κτιρίων της Παλαιάς Πόλης.
9) Για να εξαγγείλει την μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στον χαμηλότερο συντελεστή.
10) Για να εξαγγείλει την κατασκευή των νέων Φυλακών. (Αλήθεια ποιοί είναι οι κουμπάροι που ανέφερε σε δημοσίευσή του ο κ. Ι. Α. Ρίγγας;)

Ελπίζουμε!

Previous Article

Στέφανος Γκίκας: «Για τον πρώτο Χρόνο μιλάνε ήδη τα Έργα μας»

Next Article

Την Τρίτη 7 Ιουλίου εκδήλωση του Κ.Κ.Ε για τον τουρισμό στην Ανουντσιάτα

Σχετικά Άρθρα