Ο Γιάννης Κοντός για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Κέρκυρα

Share:

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε χτες η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριακου Μητσοτακη στην Κέρκυρα. Ο Πρόεδρος επισκέφθηκε για 3η φορά την Κέρκυρα, μέσα σε 2 χρόνια, πράγμα που δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τον τόπο μας. Επικεφαλής μεγάλου Υπουργικού Κλιμακίου, Υπουργών που είναι σχετικοί με εκκρεμή ζητήματα της Κέρκυρας, στο πληρέστατο πρόγραμμα του, δρομολόγησε επι τόπου δραστικές λύσεις σε χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα του τόπου, όπως την ανάπλαση του Αχιλλειου, την οριστική λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ενίσχυση του Νοσοκομείου κ.α. Επισκέφθηκε το μουσείο του Αχιλλειου, την Περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων κ. Ροδη Κρατσα, την Δήμαρχο κεντρικής Κερκυρας & Διαποντιων Νήσων κ. Υδραίου, όπου συνομίλησε και με τους Δημάρχους Βόρειας Κερκυρας, Νότιας Κερκυρας και Παξων κ.κ. Μαχειμαρη, Λεσση και Βλαχόπουλο, το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυριδωνος, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κερκυρας Παξων & Διαποντιων Νήσων κ. Νεκτάριο, καθως και το Γενικό Νοσοκομείο Κερκυρας, όπου συνάντησε τον Διοικητή κ. Ρουμπατη, εκπροσώπους των σωματείων του Νοσοκομείου και κλιμάκιο Ιατρών. Επίσης ήρθε σε επαφή με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου όπου άκουσε την ανησυχία όλων για την τρέχουσα δύσκολη τουριστική σαιζόν και όπου εξήγγειλε την πολιτική της Κυβέρνησης για την τόνωση της αγοράς και την έλλειψη ρευστότητας, καθώς και για την προστασία του πολιτιστικού προϊόντος της Κερκυρας, ενώ το βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στον «Ερημίτη» η επενδύτρια εταιρεία, όπου και τόνισε την προτεραιότητα της κυβέρνησης ως προς τις ιδιωτικές επενδύσεις και το αναπτυξιακό τους πρόσημο για τη Χώρα. Η επίσκεψη του Προέδρου ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και αποτελεσματική και ολοκληρώθηκε με την δέσμευση του να είναι διαρκώς κοντά στην Κέρκυρα και στα προβλήματα που την απασχολούν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, ατυχώς, προσπάθησε να υποτιμήσει μια τόσο σημαντική για την Κέρκυρα επίσκεψη. Μίλησε προκαταβολικά (πριν την επίσκεψη!) για «πολυτελή φιέστα» και «Χολυγουντιανη παραγωγή» και διαψεύστηκε βεβαίως από τα γεγονότα, αφού η παρουσία του Πρωθυπουργού ήταν επίσκεψη εργασίας και επίλυσης προβλημάτων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ «θυμήθηκε» την δήθεν ευαισθησία του για το περιβάλλον, και τάχθηκε κατά της επένδυσης του «Ερημίτη», όταν η δική του Κυβέρνηση το 2017 πρωτοστάτησε, ως γνωστόν, στην πρόοδο της συγκεκριμένης επένδυσης. Κανείς δεν ξεχνάει ότι την ίδια περίοδο, το δικαίωμα οίκισης 99 ετών στον επενδυτή, μετετράπη σε δικαίωμα ιδιοκτησίας. Και ας αφήσουν την «παλιά» και ξεπερασμένη πλέον δικαιολογία, ότι πιέστηκαν τάχα από τους δανειστές. Εδώ λοιπόν κάποιος δεν λέει την αλήθεια. Η θέλουν την επένδυση και δεν το λένε η γενικότερα μας κοροϊδεύουν. Και λίγο συστολή κύριοι, δεν βλάπτει. Σταματήστε επιτέλους να λέτε ψέμματα στον Κερκυραϊκό λαό.

Previous Article

«Κατάθεση Υπομνήματος στον Πρωθυπουργό από τον Δημήτρη Μπιάγκη. Αυτές είναι οι προτάσεις μας για την Κέρκυρα που ονειρευόμαστε»

Next Article

Συνάντηση Προέδρου Ν.Ε Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κοντού με Υπουργό Τουρισμού

Σχετικά Άρθρα