Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επιστολή Γιάννη Κοντού προς τον Πρωθυπουργό με αιτήματα του δικηγορικού κλάδου

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε Κέρκυρας της Ν.Δ Γιάννης Κοντός απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτακη, προς ενημέρωση του, αναφορικά με αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, η οποία επιστολή έχει ως κάτωθι:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατα την επίσκεψη σας στην Κέρκυρα το Σάββατο 11/07/2020, πραγματοποιήσατε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Επιμελητήριο Κερκυρας.
Πλην όμως, λόγω της χρονικής πίεσης του προγράμματος σας, δεν υπήρξε ο χρόνος να ακουστούν όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του τόπου που ήταν παρόντες. Έτσι, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να ακουστεί ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Με δεδομένο λοιπόν ότι υπήρχαν συγκεκριμένα αιτήματα τα οποία θα ετίθεντο προς εσάς από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κερκυρας και με δεδομένο ότι κι εγώ αποτελώ μέλος του ιστορικού αυτού Συλλόγου, παρακαλώ, όπως λάβετε υπ’ όψιν σας τα κάτωθι, σοβαρά για εμάς, ζητήματα:
1)Την ανάγκη για έναρξη της διαδικασίας από το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη για εξεύρεση οικοπέδου και κατόπιν επι αυτού κατασκευή νέων Φυλακών Κέρκυρας, πάγιο αίτημα του Νομικού κόσμου της Κέρκυρας τις τελευταίες δεκαετίες.
2)Την καταβολή προς τους Δικηγόρους του βοηθήματος των 800€, κατά την αρχική εξαγγελία (προ voucher και της ενίσχυσης των 600€), αλλά και κατά μετέπειτα εξαγγελίες, λόγω του οικονομικού πλήγματος που επέφερε το κλείσιμο των δραστηριοτήτων μας εξαιτίας της πανδημίας και
3) Την μείωση του ΦΠΑ στη μεσαία εισοδηματική κλίμακα των Δικηγόρων.
Κύριε Πρόεδρε,
Παρακαλούμε θερμά να λάβετε υπ’ όψιν σας τα ζητήματα αυτά και να τα εξετάσετε με την ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα που, ομολογουμενως, σας χαρακτηρίζει.
Μετά Τιμής

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ