Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σε κολυμβητική εκδήλωση αθλητής του ΝΑΟΚ

Σε αθλητική διήμερη εκδήλωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στη Σίφνο Κυκλάδες Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε o αθλητής του ΝΑΟΚ Άκης Παγκράτης, το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Ιουλίου, λαμβάνοντας μέρος σε 2 αγώνες μαζί συνεχόμενους των 3000μ. με την επωνυμία ATROMITOS RACE SIFNOS.

Έλαβε την 5η θέση στη τελική κατάταξη ανδρών overall και για τους 2 αγώνες συγχρόνως, όλων των κατηγοριών (combo 3000m).

Αναλυτικά: την Κυριακή στα 3000μ. με χρόνο 52 λεπτά και 20 δευτ. έλαβε τη 5η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών με διαδρομή από την παραλία του Αποκοφτού, μοναστήρι Χρυσοπηγής, με τερματισμό παραλία Πλατύ Γιαλού. Το Σάββατο στα 3000μ. με χρόνο 57 λεπτά και 51 δευτ. έλαβε την 6η θέση στη γενική κατάταξη ανδρών με διαδρομή τραπέζιου σχήματος μέσα στον όρμο του Πλατύ Γιαλού.

Συνολικά έλαβαν μέρος 34 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα όλων των ηλικιών, με 5-6 μποφόρ βόρειους ανέμους, κυματώδης θάλασσα και διαδρομή αγώνα λόγω των συνθηκών αντίθετα από τα μελτέμια.

Ο αγώνας είχε την έγκριση της Γενικής Γραμ. Αθλητισμού περί ασφαλούς διεξαγωγής αθλητικής δραστηριότητας για covid-19 με βάση υγειονομικό πρωτόκολλο αθλητών, παρευρισκομένων και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Σίφνου και τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΝΑΟΚ του εύχονται συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ