Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το νέο σου ΑΒ ήρθε στην Κέρκυρα!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της, τη μοναδική της εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία της.
Βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της, μέσα από το δίκτυό της που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποι της ΑΒ γίνονται οι δικοί μας άνθρωποι, έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους μας, αλλά και σε καθέναν ξεχωριστά.
Οι άνθρωποι της ΑΒ, λοιπόν, μας περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί τους. Τι; To νέο κατάστημα ΑΒ που μόλις ήρθε στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε το 4Ο κατάστημά της στο νησί μας (3 εταιρικά & 1 Franchise), στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Κέρκυρας – Λευκίμμης.

Στο νέο κατάστημα, 1.100 τ.μ. χώρου πώλησης θα βρούμε: οπωροπωλείο με ολόφρεσκα φρούτα και λαχταριστά λαχανικά, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για κάθε γεύση και επιθυμία, τμήμα με μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά και ιδιαίτερες delicatessen γεύσεις τμήμα με έτοιμα γεύματα και ψητό κοτόπουλο σα να είναι μαγειρεμένα στην κουζίνα του σπιτιού μας, ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας και τοπικά κερκυραϊκά προϊόντα. Και βέβαια, όλα όσα χρειαζόμαστε, με ασφάλεια, στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Παράλληλα, για άνετες αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, το ολοκαίνουργιο ΑΒ διαθέτει μια ομάδα 34 ατόμων, 5 ταμεία και 80 θέσεις στάθμευσης.

Για 4 ημέρες (16-19 Ιουλίου), όλοι εμείς που θα επισκεφθούμε το νέο κατάστημα στην Εθνική Οδό Κέρκυρας-Λευκίμμης, θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας 10% φθηνότερα, να επωφεληθούμε από μοναδικές προσφορές για τα καθημερινά μας ψώνια και να διαλέξουμε τα καλύτερα για το καλάθι μας από το 24σέλιδο έντυπο προσφορών.

Και η γιορτή για το νέο κατάστημα ΑΒ δεν σταματά εδώ, καθώς η προσφορά -10% στις αγορές θα ισχύει σε όλα τα καταστήματα ΑΒ του νησιού και το ΑΒ Food Market!

Για κάθε ιδέα, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας, το νέο μας ΑΒ είναι εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος | Για ότι θέλεις να είσαι!
Για να ανακαλύψεις κι εσύ το νέο σου ΑΒ στην Κέρκυρα, πάτησε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ