Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δωρεά οργάνων από 59χρονη χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας.

Ξημερώματα 21-7-2020 πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στο Νοσοκομείο Κέρκυρας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, μιας 59χρονης συμπολίτισσας μας που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και κατέστη δυστυχώς εγκεφαλικά νεκρή.
Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μας με συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Η Διοίκηση εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης, που παρά την φόρτιση και θλίψη έδωσαν την συναίνεση τους για να πραγματοποιηθεί η δωρεά και μετέτρεψαν την απώλεια τους σε δώρο ζωής.
Συγχρόνως τονίζει την ανάγκη της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού σε σχέση με το θέμα της δωρεάς οργάνων, καθώς η χώρα μας κατατάσσεται ουραγός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο ζήτημα αυτό, ενώ οι ανάγκες είναι τεράστιες.
Τέλος ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό του Νοσοκομείου μας που πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί εφικτή η δωρεά αυτή.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)