Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ακύρωση Διοργάνωσης «Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon 2020».

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, με λύπη σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνεται η Διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon που ήταν προγραμματισμένη για τις 27/09/20.

Ζητάμε την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε για τη διάθεσή σας να συμμετέχετε στον αγώνα μας, όμως αρκετά προβλήματα λογο της πανδημίας του Covid-19 και η επιφερόμενη καθυστέρηση όλων των ενεργειών από την Δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας, δεν μπορούν να διασφαλίσουν την άρτια διοργάνωση με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και την επιτυχία των αγώνων.

Συναρτήσει ότι πρόκειται για αγώνες που διεξάγονται επί δημοσίας οδού, η επιτυχία εξαρτάται από πλήθος παραγόντων και ως εκ τούτου ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας προέβη στη δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της Διοργάνωσης του 2020 καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να υποβαθμίσει την εμπειρία των δρομέων και των Δημοτών, όταν μάλιστα ο πήχης της Διοργάνωσης τέθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο κατά την διεξαγωγή της τα προηγούμενα χρόνια- κάτι που θα ήταν άδικο τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την ίδια την Κέρκυρα η οποία αξίζει μια μεγάλη αθλητική συμμετοχική Διοργάνωση.

Είμαστε επίσης αναγκασμένοι να ακυρώσουμε και τις συμμετοχές από το εξωτερικό για τον Corfu Half Marathon, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα από την διεθνή πλατφόρμα εγγραφών Words Marathon.

Ευελπιστούμε στην διοργάνωση του Corfu Half Marathon το 2021 κάτω από διαφορετικές – καλύτερες συνθήκες, στις 26/09/21.

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2019: https://www.youtube.com/watch?v=LEm4UQiZ49M

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ