Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εθελοντική δράση: “Σαββατοκύριακο στην νησίδα της καρδιάς μας!”

Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει διήμερο γνωριμίας με το Βίδο και εθελοντικής δράσης στο χώρο των Δημοτικών κατασκηνώσεων.

Το Σάββατο και την Κυριακή (25 και 26 Ιουλίου 2020) από τις 09:00 το πρωί έως το βράδυ, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απολαύσουν το νησί, τη θάλασσα, τον περίπατο και τις εγκαταστάσεις και παράλληλα μπορούν αν επιθυμούν να βοηθήσουν στο βάψιμο των πάγκων και στον ευπρεπισμό του εξωτερικού χώρου των κατασκηνώσεων.

Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει όποια ώρα τον εξυπηρετεί, για όση ώρα μπορεί και φυσικά σε ό,τι τον ευχαριστεί. Αν οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές έχουν γάντια κήπου, τσουγκράνα και πιρούνα, θα βοηθούσε ιδιαιτέρως. Η μεταφορά όσων προτίθενται να συμμετέχουν στην εθελοντική δράση θα είναι δωρεάν.

“Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τις νησίδες Βίδο και Λαζαρέτο και για τον Εθελοντισμό Σπύρος Νεράντζης, “Περιμένουμε τους εθελοντές μας, με καλή διάθεση, και τους απευθύνουμε το εξής κάλεσμα: Σας περιμένουμε, κυρίως για να περιηγηθείτε στο Βίδο και να περάσουμε όμορφα στο όμορφο νησί της καρδιά μας”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ