Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μεγάλη επιτυχία της Κωπηλασίας του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020.

Μετά από μια πενταετία η Κωπηλασία του ΝΑΟΚ κατακτά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία οκτακώπου παίδων και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά στο Μαραθώνα.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του Ομίλου και αποτελεί δείγμα της σοβαρής και σημαντικής εργασίας που συντελείται στο κωπηλατικό τμήμα και στον Όμιλο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους αθλητές, τον προπονητή κ. Γιώργο Νοταρόπουλο, τον έφορο του τμήματος κ. Σπιτιέρη Σπύρο και ευχαριστούν θερμά του γονείς των αθλητών για την στήριξη του στο έργο του Ομίλου.

Επίσης , μέρες που είναι , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ αναγνωρίζει αυτή τη διάκριση με τη σκέψη στραμμένη στα θύματα της περιοχής στο Μάτι και με σεβασμό στους κατοίκους που συνεχίζουν να ζουν στην περιοχή όπου φιλοξενείται και η αποστολή του Ομίλου μας.

Σύνθεση Ομάδας: Σώμας Σταμάτης, Σπιτιέρης Σπύρος, Μπούζης Θανάσης, Μιχαλάς Κων/νος, Λέπεσης Κων/νος, Κουρής Φοίβος, Νοταρόπουλος Κων/νος, Δελαπόρτας Νίκος

Πηδαλιούχος: Λέπεσης Λεωνίδας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ