Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ασφάλεια 5 αστέρων για το ξενοδοχείο Skiathos Palace

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε το υπουργείο Τουρισμού μέσω της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο Skiathos Palace, για την πλήρη και ακέραιη εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων έναντι του Covid-19, μετά από Υπηρεσιακή Επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε στο κατάλυμα την 09.07.2020.

Ο έλεγχος αφορούσε στην διαπίστωση πληρότητας και τήρησης του συνόλου των αναγραφομένων κριτηρίων στην Κ.Υ.Α. περί «Ειδικών Πρωτοκόλλων Υγειονομικού Περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι Τουριστικές Επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του Κορωνοϊού Covid-19» (ΦΕΚ 2084/Β/2020), στα πλαίσια της επανεκκίνησης του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος, κάτω από ένα αρμονικό και ασφαλές πλέγμα τήρησης υγειονομικών δικλείδων.

Το κλιμάκιο Επιθεωρητών της Π.Υ.Τ. Θεσσαλίας, διαπίστωσε την πλήρη και ακέραιη εφαρμογή του συνόλου των κριτηρίων, και μάλιστα όχι μόνον των υποχρεωτικών, αλλά και σχεδόν του συνόλου των προαιρετικών.

Στην επιστολή της η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας καταλήγει, απευθυνόμενη στη Διοίκηση του ξενοδοχείου: «Εν μέσω της τρέχουσας – ιδιαίτερα απαιτητικής για την Ελληνική τουριστική οικονομία – συγκυρίας, η ευρεθείσα την 09.07.2020 εικόνα της μονάδας σας, ενδυναμώνει περαιτέρω την τουριστική ταυτότητα της Σκιάθου, με ιδιαίτερα θετικά διαπιστευτήρια».

Το ξενοδοχείο Skiathos Palace καλωσορίζει, απόλυτα οργανωμένο με βάση τα ελληνικά και διεθνή υγειονομικά πρωτόκολλα, τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του με στόχο να τους προσφέρει ξέγνοιαστες και απόλυτα ασφαλείς διακοπές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ