Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καιρός: Ο Γιάννης Καλλιάνος ενημέρωσε από το βήμα της βουλής για τον… καύσωνα – Δείτε βίντεο

Για τον επικείμενο… καύσωνα ενημέρωσε σήμερα τους συναδέλφους του βουλευτές ο Γιάννης Καλλιάνος από το βήμα του κοινοβουλίου.

Ο Βουλευτής του Νοτίου τομέα Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας ήταν σήμερα ομιλητής για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία που φέρνει η Κυβέρνηση και που θα ψηφιστεί το βράδυ. Καθώς έρχεται καύσωνας από την Πέμπτη, μετά το πέρας της ομιλίας του, χρησιμοποίησε την ιδιότητα του Μετεωρολόγου και ενημέρωσε από το βήμα της Βουλής για τον επικείμενο καύσωνα αλλά και για τον κίνδυνο πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων.

Δείτε στο βίντεο τι είπε από το βήμα της βουλής για τον καύσωνα ο βουλευτής της ΝΔ:

Καλλιάνος στη βουλή

Όπως τόνισε ο βουλευτής, έρχονται δύσκολες ημέρες λόγω του ισχυρού καύσωνα που θα χτυπήσει τη χώρα Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο οποίος θα συνοδεύεται μάλιστα από αέρα 7-8 μποφόρ. Την Κυριακή, όπως επισήμανε, θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και πιθανόν να έχουμε και βροχές.

Τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής όσο και οι βουλευτές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να είναι ενήμεροι για αυτή την καιρική εξέλιξη και ότι καλώς έπραξε ο κ. Καλλιάνος και ενημέρωσε όλους όσοι ήταν εκείνη την ώρα στην ολομέλεια της Βουλής.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Προϋπόθεση για διάλογο με την Τουρκία ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου

ΓΕΕΘΑ: Η υπερσύγχρονη πυραυλάκατος «Καραθανάσης» εντάχθηκε στη δύναμη του Στόλου

Παντρεύεται η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα Αμέλια Σπένσερ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ