Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρέθυμνο: Πήγε να τους χωρίσει και τον μαχαίρωσαν!

Με έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του «πλήρωσε» ένας 41χρονος την προσπάθειά του να χωρίσει δυο άνδρες που είχαν έρθει στα χέρια μέσα σε ένα καφενείο στο Σπήλι του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο! Μάλιστα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΚΑΤ, καθώς κόπηκε ο τένοντας στο ύψος του αγκώνα!

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν συνεπλάκησαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους οι δυο άνδρες, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 41χρονος, που ισχυρίζεται ότι περνούσε τυχαία από το καφενείο, παρενέβη και προσπάθησε να τους χωρίσει αλλά δέχθηκε μια μαχαιριά στο χέρι και διαπίστωσε ότι αιμορραγεί. Οι συμπλεκόμενοι παράτησαν τον καυγά και έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας έχει κατονομάσει το έναν από τους δυο άνδρες, έναν 43χρονο κάτοικο Σπηλίου ο οποίος αναζητείται. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον δεύτερο και να τους προσάγουν για να δώσουν κατάθεση, ώστε να διαπιστωθεί ποιος από τους δυο ήταν ο δράστης του τραυματισμού του 41χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοκυπριακή άσκηση έρευνας – διάσωσης με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Κανάρης»

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ο κορωνοϊός δεν είναι γρίπη – Δεν ακολουθεί εποχικές τάσεις

Γώγος (Θέμα 104.6): Πρέπει να απαγορευθούν πανηγύρια, αθλητικοί αγώνες και beach party

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ