Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Κιλκίς και Κω

Από το Κιλκίς ακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος τα ίχνη ενός λαθρέμπορου καπνικών ειδών και έφτασαν μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να τον εντοπίσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να του κάνουν έλεγχο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 1.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί υπέρ του Δημοσίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς διενεργούν προανάκριση.

*** Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Κω, βρέθηκε με χειροπέδες μια 57χρονη αλλοδαπή που υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου, καθώς είχαν πληροφορίες από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Λέρου ότι μετέφερε λαθραία καπνικά είδη. Πράγματι, μέσα στην χειραποσκευή της βρέθηκαν 500 πακέτα τσιγάρα χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν και η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέρδη πάνω από 1% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ελληνοκυπριακή άσκηση έρευνας – διάσωσης με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Κανάρης»

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ο κορωνοϊός δεν είναι γρίπη – Δεν ακολουθεί εποχικές τάσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ