Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πετάξτε για Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο μόνο από 9,00 ευρώ

Οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού και οι περισσότεροι από εμάς σχεδιάζουμε τις διακοπές μας και στο πίσω-πίσω μέρος του μυαλού μας και την επιστροφή μας στην καθημερινότητα. Αν όμως είστε από αυτούς που για τις διακοπές σας επιλέγετε τον Σεπτέμβριο και προσανατολίζεστε προς Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα την Κέρκυρα έχουμε την ιδανική προσφορά για εσάς.

Οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση νέες προσφορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Το travelstyle λοιπόν βρήκε μια εκπληκτική προσφορά για πτήσεις προς Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο μόνο με 9,00 ευρώ με τη Volotea!

Η μοναδική προσφορά της Volotea


Η αεροπορική εταιρεία Volotea μας καλεί να πετάξουμε μαζί της για Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 9,00 ευρώ! Πρόκειται για εξαιρετική προσφορά, αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά της Ελλάδας.

Volotea προσφορά Κέρκυρα
Η τιμή των 9,00 ευρώ ισχύει για πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας προς το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, εκτός από την προσφορά των 9,00 ευρώ που ισχύει για συγκεκριμένες ημέρες, οι τιμές και για τις άλλες μέρες κυμαίνονται στα 27,18- 43,17 ευρώ το ακριβότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Volotea: https://www.volotea.com/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)