Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην τελετή τησ Γενέθλιας Ημέρας της Μονάδος Εθνοφυλακής του τάγματος της Κέρκυρας Περιφερειάρχης και Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας

Στην τελετή για τον εορτασμό της Γενέθλιας Ημέρας της Μονάδος Εθνοφυλακής στο Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας στο στρατόπεδο “Στρατηγού Δημητρίου Θεοτόκη” παρευρέθηκε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη – Κράτσα – Τσαγκαροπούλου. Την Περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κέρκυρας, Αντισυνταγματάρχης Βασίλειος Σταφύλης. Στον εορτασμό παρευρέθηκαν επίσης η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου , Στρατιωτικές Αρχές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο εορτασμός έγινε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση της Μονάδας Εθνοφυλακής στο Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)