Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λαμία: Μπήκαν να κλέψουν σε μαγαζί που έπεσε πάνω του αυτοκίνητο!

Ο… πειρασμός ήταν μεγάλος για δυο νεαρούς Ρομά που διαπίστωσαν ότι η πρόσοψη ενός καταστήματος υποδημάτων στη Λαμία είχε καταστραφεί, καθώς είχαν πέσει πάνω της όχι ένα αλλά δυο αυτοκίνητα, τα ξημερώματα της Δευτέρας! Έτσι, δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέσα για να κλέψουν εμπορεύματα!

Για κακή τους τύχη, όμως, στην περιοχή έκαναν συνεχείς περιπολίες την ίδια νύχτα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους έπιασαν στα πράσα να βγαίνουν κρατώντας διάφορα κουτιά με υποδήματα και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην Ασφάλεια όπου τους προσήγαν, διαπιστώθηκε ότι οι επίδοξοι κλέφτες δεν είχαν καν βγάλει ταυτότητες! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπή και μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

troxaio_lamia_

Το τροχαίο είχε γίνει στις 5.40′, όταν μια 32χρονη οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ένα άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και τα δυο στην τζαμαρία του καταστήματος. Η 32χρονη τραυματίστηκε ελαφρά, όπως και μια ακόμη γυναίκα και ένας άνδρας που επέβαιναν στο όχημα και πήγαιναν στην εργασία τους και διακομίστηκαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

troxaio_lamia_2

Ειδήσεις σήμερα:

Deal με δύο γίγαντες της φαρμακοβιομηχανίας έκλεισε η κυβέρνηση του Λονδίνου για υποψήφιο εμβόλιο

To υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια για ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη

Πάρτι ξανά στο χρηματιστήριο ρύπων με τις τιμές δικαιωμάτων να εκτοξεύονται

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ