Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαράβη για τον Covid-19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωσης της ομάδας υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας χτες 29/7 στην Αχαράβη.
Στην εκδήλωση που συντόνισε η Φαρμακοποιός κ. Μαρία Σπηλιώτη, μίλησαν η συντονίστρια της ομάδας υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ιατρός Κυτταρολόγος κ.Μαρία Γονίδη, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας και γενικός/οικογενειακός ιατρός κ. Φοίβος Κακαβίτσας, ο ιατρός Παθολόγος κ. Χριστόφορος Κοντομάρης και ο ιατρός Παθολόγος κ. Παναγιώτης Δρογγίτης.

Από τους ιατρούς αναπτύχθηκαν στις εισηγήσεις τους, τα δεδομένα της πανδημίας, η κατάσταση των υγειονομικών δομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας ως προς την επάρκεια τους να αντιμετωπίσουν την πανδημία, τα αμιγώς ιατρικά δεδομένα της νόσου, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για τους νοσούντες σε σχέση με τα τουριστικά καταλύματα.

Kατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον και προβληματισμός από τον κόσμο, για τα γεγονότα σε σχέση με την εξέλιξη και τη διαχείριση της πανδημίας στην Κέρκυρα, αλλά και τις επιπτώσεις τόσο από ιατρικής πλευράς, όσο και της οικονομικής πλευράς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κώστας Παυλίδης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΒΟΡΡΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ” κ.Σπύρος Βάρελης και, τ. Δήμαρχος Θιναλίων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ