Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές στη Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (29-07-2020), το πρωί στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, για διακεκριμένες κλοπές και για οπλοκατοχή.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχαν συγκροτήσει μεταξύ τους ομάδα και πραγματοποιούσαν κλοπές σε επιχειρήσεις και οχήματα για την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην Κέρκυρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια ερευνών, οι δύο ημεδαποί καθώς λίγες ώρες πριν, διέρρηξαν δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Κέρκυρας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ, ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν μία σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε ένα μαχαίρι, μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει καθώς και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ