Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πληρώθηκαν οι σχολικές καθαρίστριες στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Παπαδάτος καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα στις σχολικές καθαρίστριες. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 , ολοκληρώθηκε η καταβολή των αμοιβών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καθαριστριών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για τους μήνες Μάιο-Ιούνιο 2020, δήλωσε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Παναγιώτης Παπαδάτος.
Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ουδέποτε ολιγόρησε στο συγκεκριμένο θέμα, το αντιμετώπισε με τη σοβαρότητα που αρμόζει στα πλαίσια των νόμιμων προβλεπόμενων ενεργειών και αποφάσεων, το «έτρεξε» στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ (φορέα που προσλαμβάνει και πληρώνει το σχολικό προσωπικό καθαριότητας) και την ΕΑΠ (Ενιαία αρχή πληρωμών), αναγνωρίζοντας το έργο του συγκεκριμένου κλάδου αφενός καθοριστικό και εξαιρετικής σημασίας ιδιαίτερα δε τη συγκεκριμένη περίοδο για την απολύμανση των δημόσιων σχολείων -προκειμένου να επανέλθουν οι σχολικές μονάδες στην κανονικότητα με τους κανόνες ασφάλειας και υγειινής για την προστασία των μαθητών και εκπαιδευτικών-, αφετερου βασική παράμετρο του οικογενεικού οικονομικού προγραμματισμού (του συγκεκριμένου κλάδου).
Για την ολοκλήρωση των διαδικασίων με το επιθυμητό αποτέλεσμα,ο κ. Παναγιώτης Παπαδάτος ευχαριστεί όλα τα μέλη των 2 σχολικών επιτροπών του Δήμου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, που συνέβαλαν σ αυτή την κατεύθυνση.
Ιδιαίτερα δε, τους κ.κ :Αρβανιτάκη Χαράλαμπο και Μαυρωνά Θεόδωρο οικονομικούς διαχειριστές των δύο σχολικών επιτροπών, Μαριλένα Τζώρα-Τσιριγώτη Γρηγόρη-Κορακιανίτη Γιάννη υπαλλήλους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας καθώς επίσης και το λογιστικό γραφείο κας Παπαδάτου Ελένης , η οποία -με τους συνεργάτες της- αφολικερδώς «ξοδεψε» πολλές ώρες ώστε να τύχουμε του ως ανω αποτελέσματος”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ