Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήμος Παξών: Ευχαριστίες σε Στέφανο Γκίκα για την στέγαση των μαθητών

Με την παρούσα ανακοίνωση ο Δήμος Παξών θα ήθελε να εκφράσει προς τον βουλευτή Κερκύρας της ΝΔ, κ. Στέφανο Γκίκα, τις θερμές του ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθειά του στην αντιμετώπιση του προβλήματος της στέγασης των μαθητών.
Στο Δήμο Παξών, τα τελευταία χρόνια σημειώνεται ραγδαία αύξηση των μαθητών. Το ευχάριστο αυτό γεγονός έχει δημιουργήσει συνακόλουθα προβλήματα όπως αυτό της στέγασης τους. Συγκεκριμένα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εκπαιδευτικών για αξιοποίηση υφιστάμενων αιθουσών, υπήρχε ορατός ο κίνδυνος να βρεθούν δύο τμήματα χωρίς αίθουσα διδασκαλίας.
Ο Δήμος Παξών, αναγνωρίζοντας αυτό το πρόβλημα έχει προβεί στην αγορά παρακείμενων ιδιοκτησιών με στόχο την ανέγερση νέων σύγχρονων αιθουσών. Δυστυχώς όμως οι χρονοβόρες διαδικασίες του δημοσίου δεν παρέχουν άμεση λύση. Στο σημείο αυτό η συμβολή του κ. Στέφανου Γκίκα ήταν καθοριστική καθώς με τις ενέργειές του εξασφάλισε για το σχολικό κέντρο Παξών δύο προκατασκευασμένες αίθουσες ο οποίες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις διδασκαλίας.
«Αναγνωρίζοντας την ευαισθησία του στα θέματα που ταλανίζουν τον μικρό και απομονωμένο Δήμο μας, θα θέλαμε ξανά να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την οριστική λύση του καίριου αυτού προβλήματος που αντιμετωπίσαμε».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ