Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποκλειστικό για τον ανασχηματισμό: Σκυλακάκης και Παπαθανάσης αναπληρωτές υπουργοί – Ραπτη και Ταγαράς υφυπουργοί

Στις 12:00 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στελιος Πετσας, θα ανακοινώσει τις διορθωτικές κινήσεις που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του parapolitika.gr η αναδόμηση στηρίζεται κυρίως στην αναβάθμιση των υφυπουργών Θόδωρου Σκυλακάκη και Νίκου Παπαθανάση.

Ο μεν πρώτος ως αναπληρωτής θα τεθεί και επικεφαλής της ομάδας που θα διαχειριστεί το πακέτο των 72 δις, ο δε δεύτερος αλλάζει αρμοδιότητας αναλαμβάνοντας ως αναπληρωτής υπουργός τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα ΣΔΙΤ.

Οι αρμοδιότητες που κατείχε μέχρι σήμερα πηγαίνουν στον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο υπουργείο Ενέργειας στην θέση του παραιτηθέντος Θωμά, πηγαίνει ο βουλευτης Κορινθίας Νικος Ταγαράς, ενώ στο υπουργείο Υγείας η Ζωή Ραπτη.

Αλλαγές αναμένονται σε επίπεδο γενικών γραμματέων. Για παράδειγμα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε την αλλαγή του Πελοπίδα Καλλίρη από το υπουργείο ανάπτυξης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)