Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο για τον κοροναϊό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί αύριο το πρωί στους πολίτες με τηλεοπτικό μήνυμα σχετικά με την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός μετά και την κοινή ενημέρωση που θα γίνει σήμερα από Τσιόδρα-Χαρδαλιά θα απευθύνει μήνυμα στον ελληνικό λαό προκειμένου να δώσει και πάλι το στίγμα και τις προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στα θέματα προστασίας.

Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινωθούν και νέα μέτρα για τα οποία θα κάνει αναφορά και ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του. Πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα κατά την ενημέρωση Τσιόδρα – Χαρδαλιά να ανακοινωθεί η επιστροφή στα SMS, καθώς και η επιβολή ωραρίου σε καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα σε περίπτωση που παρατηρείται ανά περιοχή  έξαρση του κοροναϊού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)