Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καμία αλλαγή υπουργού στον ανασχηματισμό που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ολες οι πληροφορίες

Απολύτως καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει σε επίπεδο υπουργού κατά το σημερινό lifting που θα επιχειρήσει στην κυβέρνηση
ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή δομή της κυβέρνησης -που όπως αποδεικνύεται έχει φέρει θετικά αποτελέσματα- παραμένει ανέπαφη.

Επι της ουσίας οι αλλαγές θα σχετίζονται με την αναβάθμιση του υφυπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης Θόδωρου Σκυλακάκη και Νίκου Παπαθαναση, αντίστοιχα. Οι δυο αναμένεται από σήμερα να φέρουν τον τίτλο «αναπληρωτές», προσθέτοντας στα ήδη σημαντικά χαρτοφυλάκια ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκυλακάκης θα αναλάβει την διαχείρηση του πακέτου των 72 δις, ενώ στομ κ. Παπαθανάση (που τα έχει πάει εξαιρετικά) θα προστεθούν και οι ιδιωτικές επενδύσεις. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να έχουμε ενίσχυση σε επίπεδο προσώπων στο υπουργείο Υγείας με την βουλευτή του βορείου τομέα Ζωή Ράπτη να πλασάρεται ως φαβορί.

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι θα καλυφθεί και η θέση που άφησε ο πρώην υφυπουργος Ενέργειας κ. Θωμάς.

Για το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ακούγεται εντονότατα τις τελευταίες ώρες το όνομα της κυρίας Αλεξάνδρας Σδούκου, χωρις να αποκλείεται να υπάρξει όνομα έκπληξη προερχόμενο από την κοινοβουλευτική ομαδα και δη προερχόμενο από την δεξαμενή των βουλευτών της επαρχίας

Υπενθυμίζεται οτι χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε την ενίσχυση και ενδυνάμωση του κυβερνητικού έργου με αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση, ωστόσο απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο «ανασχηματισμού», κάνοντας λόγο για μίνι αναδιάρθρωση της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ