«Παραπολιτικά FM»: Ηχηρές μεταγραφές στο νέο πρόγραμμα

Share:

Με νέα πρόσωπα που θα δώσουν έντονο στίγμα στα ερτζιανά έρχεται από τη νέα σεζόν ο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» FM που στην Κέρκυρα αναμεταδίδετε από τον LIFE NEWS 102.9. Δίπλα στο ήδη υπάρχον δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού προστίθενται σημαντικές δημοσιογραφικές φωνές, που εδώ και χρόνια αφήνουν ισχυρό αποτύπωμα στην πολιτική-και όχι μόνο- ενημέρωση.

Χριστίνα Κοραή και Δημήτρης Τάκης θα βρίσκονται κάθε πρωί στα μικρόφωνα του σταθμου με την εκπομπή «Μπρα-ντε-φερ», παρουσιάζοντας τα παρασκήνια της πολιτικής επικαιρότητας, με καυστικά σχόλια και δυνατές συνεντεύξεις, αλλά και το πολύ ξεχωριστό χιούμορ τους.

Παράλληλα, κοινωνική, καθώς και πολιτική κριτική, χωρίς συμβάσεις και άλλα χατίρια στους πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου. Τη δική τους σφραγίδα στο ραδιόφωνο του μεγάλου λιμανιού θα βάλουν και οι Γιώργος Κουβαράς και Γιώργος Πιέρρος, οι οποίοι θα δίνουν «Μέχρι τέλους» τη μάχη της ενημέρωσης με τις γνωστές εξαιρετικές τους αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Στην ομάδα του πιο δυναμικού ραδιοφωνικού σταθμού επιστρέφει και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, για να οδηγήσει στα μοναδικά ραδιοφωνικά του μονοπάτια τους ακροατές του σταθμού, ο οποίος, εκτός των άλλων, καλωσορίζει με μια εκπομπή-έκπληξη και τον γνωστό δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Στην ανανεωμένη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έρχεται το εκρηκτικό δίδυμο που θα συνθέσουν ο Σωτήρης Ξενάκης και η Μπάγια Αντωνοπούλου. To πρώτο ραντεβού με το νέο πρόγραμμα του σταθμού είναι τοποθετημένο για την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Παραπολιτικά FM & Life News, ένα εκπληκτικό δίδυμο!

Previous Article

«Παραπολιτικά 90,1»: Ηχηρές μεταγραφές στο νέο πρόγραμμα

Next Article

Μηταράκης στα Παραπολιτικά 90,1: Στόχος μας να συνεχίσουμε την αποσυμφόρηση στη Μόρια όλο το 2020

Σχετικά Άρθρα