Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αρνητικά όλα τα τεστ των αθλητών του κρίκετ για covid-19

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ:

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, μετά την εμφάνιση δυο θετικών στον Covid-19 αθλητριών Κρίκετ, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ομοσπονδίας η οποία με απόφαση του Δ.Σ, προχώρησε σε αναστολή όλων των αγώνων, αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και στοχευμένη εφαρμογή διαδικασίας ιχνηλάτησης, για την προστασία της δημόσιας υγείας προκειμένου να αποφευχθεί διασπορά.

Διενεργήθηκαν άμεσα πάνω από 50 εργαστηριακοί έλεγχοι στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και όλοι βρέθηκαν αρνητικοί.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα και από καρδιάς :

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη
Το ιατρικό , προσωπικό του νοσοκομείου

για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την συνεχή ενημέρωση που παρείχε στην Ομοσπονδία.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Τον Γ.Γ.Α κ. Γεώργιο Μαυρωτά
Την αρμόδια επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ

για τις οδηγίες τους και την συνεχή επαγρύπνιση και επιφυλακή που επιδεικνύουν θέτοντας κόκκινες γραμμές στην προστασία της δημόσιας υγείας σε συνδυασμό με την επαναφορά του αθλητισμού στην ζωή μας.

Την διοίκηση του ΕΑΚΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σταμάτη Λυκουρη για την άμεση κινητοποίηση και συνεργασία στο θέμα που αντιμετωπίσαμε.

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η άμεση αντίδραση και κινητοποίηση λειτουργεί αποτρεπτικά στην εξάπλωση του ιού.

Συνεχίζουμε με σύνεση και προσοχή έχοντας συμμάχους όλους τους παραπάνω, την Κερκυραϊκή κοινωνία και όλη την οικογένεια του Κρίκετ.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στις αθλήτριες μας και τις περιμένουμε με ανυπομονησία κοντά μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)