Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

H Συναυλία του Συνόλου Ξύλινων Πνευστών της Μάντζαρος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε στον Κήπο του Λαού (κήπος Ανακτόρων Κάτω Πλατείας) η Συναυλία του Συνόλου Ξύλινων Πνευστών της Φ.Ε.Μ., υπό την διεύθυνση του αναπληρωτή Αρχιμουσικού κ. Σπύρου Ρούβα και του Συγκροτήματος Μουσικής Δωματίου της Φ.Ε.Μ., υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Σωκράτη Άνθη.

Στην συναυλία, ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, και πρωτότυπα έργα, αλλά και αρχαία Ελληνικά ακούσματα, όπως το έργο του Πινδάρου με αυθεντικές αρχαιες Ελληνικες Λυρες, τα οποία αποδόθηκαν υπέροχα και εντυπωσίασαν ιδιαίτερα το κοινό, που καταχειροκρότησε τους Μουσικούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό που τίμησε με την παρουσία του, για άλλη μια φορά, και σε δύσκολες εποχές, την Φιλαρμονική μας, αλλά και για τον άψογο τρόπο με τον όποιον τήρησε τα επιβαλλόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας, για την προστασία από τον κορωνο’ι’ο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)