Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Περιοδεία στα Διαπόντια Νησιά από την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου

Περιοδεία στα Διαπόντια Νησιά, πραγματοποίησε Χθες ( 6/8/2020) η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τους τοπικούς Αντιδημάρχους.
Η Δήμαρχος ενημερώθηκε επί τόπου για την εξέλιξη των έργων οδοποιίας, κτηριακών εγκαταστάσεων και ύδρευσης, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στα νησιά, καθώς για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως τα Λιμάνια και η θαλάσσια συγκοινωνία.

Στο Μαθράκι ολοκληρώθηκε το έργο οδοποιίας του παραλιακού δρόμου, ενώ στο στάδιο της ολοκλήρωσης της ανακατασκευής, είναι το κτήριο που βρίσκεται στο λιμάνι και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για Κοινοτικό Γραφείο, χώρος εκδηλώσεων και αποθήκη. Επίσης στον τομέα της ύδρευσης, έχει προχωρήσει το έργο της αφαλάτωσης και έχει κατασκευαστεί δεξαμενή.

Στην Ερρείκουσα η Δήμαρχος ενημερώθηκε μεταξύ των άλλων, για θέματα οδοποιίας καθώς και για το δημοτικό κτήριο το οποίο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει το Ιατρείο του νησιού

Στους Οθωνούς θα προχωρήσουν εκτεταμένα έργα οδοποιίας, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του νησιού, επίσης έχουν ήδη αποκατασταθεί οι γεωτρήσεις και έχει ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός σε όλο το παραλιακό μέτωπο.
Συζητήθηκε επίσης η τοποθέτηση στεγάστρου στο Λιμάνι σε συνεργασία με το ΟΛΚΕ που θα εξυπηρετεί τους επιβάτες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ