Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δρόμος καρμανιόλα Τρία Γεφύρια – Καμπανιόλου

Είναι γνωστό ότι το οδικό δίκτυο του νησιού μας έχει «τα μαύρα του τα χάλια» και σε πολλά σημεία η επικινδυνότητα για τους διερχόμενους είναι εμφανής, τα πολλά προβλήματα έρχονται από βάθος χρόνου, αλλά σε κάποια σημεία, τα οποία είναι πολυσύχναστα όπως το συγκεκριμένο θα πρέπει να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις, σώτε να καταστούν προσβάσιμα με ασφάλεια.

Το συγκεκριμένο σημείο που ενώνει τα Τρία Γεφύρια, δηλαδή ένα κομβικό δρόμο την Εθνική Λευκίμμης με την περιοχή Καμπανιόλου και αποτελεί μια υποτυπώδη παράκαμψη της πόλης, αφού μετά από 30 χρόνια ακόμα δεν έχει προχωρήσει η μεγάλη παράκαμψη της πόλης για διάφορους λόγους, θα πρέπει να καθαριστούν τα ρείθρα και κυρίως να αποκατασταθούν οι σχάρες που μειώνουν το πλάτος του δρόμου.

Και βεβαίως στην έξοδο του δρόμου, που ενώνει με κεντρική οδική αρτηρία η οποία οδηγεί σε περιοχές τουριστικές της κεντρικής Κέρκυρας, θα πρέπει να τοποθετηθούν για την ασφάλεια των εποχουμένων ή φωτεινοί σηματοδότες ή κυκλικός κόμβος, δηλαδή roundabout. Περιφέρεια και Δήμος μπορούν να συνεργαστούν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ