Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χοροθέατρο απο την πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ

Στις 4 και 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Ανουτσιάτα το δρώμενο “Moving in the distance” απ’ τη Χοροθεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ.
Με αμεσότητα, δύναμη, λυρισμό, καλλιτεχνική αρτιότητα τα κορίτσια της Ομάδας απέδωσαν, μέσα από την ιδιαίτερα ευφάνταστη χορογραφία της Μέλπω Καρδάμη, το μήνυμα της κοινωνικής απόστασης, που λόγω συνθηκών, έχει επιβληθεί. Η μοναξιά, η απομόνωση, ο πόνος, οι αλυσίδες πέρασαν μπροστά από τα μάτια των θεατών, που αντίκρισαν μια ζοφερή εικόνα του μέλλοντος, στην οποία οφείλουμε να αντισταθούμε.
Κίνηση και μουσική, φαντασία και ρεαλισμός, δύναμη και ευαισθησία, κοινωνικός προβληματισμός και διέξοδος στην τέχνη και τη συλλογικότητα, είναι τα κύρια συστατικά που χαρακτηρίζουν πάντα τις δουλειές της Χοροθεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ, τα οποία ένιωσαν και αυτή τη φορά όσοι παρακολούθησαν το δρώμενο.
Η σύλληψη και η χορογραφία ήταν της Μέλπω Καρδάμη, ενώ χόρεψαν οι: Σοφία Άνθη, Αλεξάνδρα Κυργιάννη, ΜυρσίνηΚυριακίδη, Δώρα Μπαλή, Ελεάννα Μπάνου, Φαίδρα Μποζίκη, Ανδριάνα Συρίμη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ