Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανακοίνωση σε σχέση με τα μέτρα για την πανδημία στο θέατρο Μον Ρεπό.

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με την παρούσα ανακοίνωση ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ στο αγαπητό κοινό της Κέρκυρας, ότι το Θέατρο ‘Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό, υπόκειται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού, (συγκεκριμένα στο υπ.αρ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/217439/877/14.5.2020 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Σύγρονου Πολιτισμού, κου Νικόλα Γιατρομανωλάκη), περί ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ, ΘΕΑΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, το οποίο ορίζει και τις συνθήκες λειτουργίας μας (απομακρυσμένα καθίσματα, ασφαλής είσοδος στο θέατρο) και ορίζει τη χωρητικότητα μας στο 75% της συνολικής χωρητικότητας του Θεάτρου.
Αυτή τη στιγμή το Θέατρο ‘Ρένα Βλαχοπούλου’ λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου με 224 καθίσματα, και όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Λόγω των τελευταίων ειδήσεων , κατά τις οποίες αναφέρονται αυξημένες συνθήκες προστασίας, λόγω αύξησης κρουσμάτων, οι θεατές μας όταν επιθυμούν να αισθάνονται ασφαλείς, φορούν μάσκα. Η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους –ειδικά σε περιβάλλον δάσους- δεν είναι υποχρεωτική, όμως όταν υπάρχει αυξημένη προσέλευση θεατών ή κατά την είσοδο, συνιστάται η χρήση της.
Είμαστε σίγουροι ότι με ψυχραιμία και λογική, το θεατρόφιλο κοινό, θα απολαύσει με ασφάλεια το υπόλοιπο πολιτιστικό του καλοκαίρι!
Σας περιμένουμε σήμερα στην πρεμιέρα του έργου μας ‘Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ’, σε σκηνοθεσία του Νέστορα Κοψιδά, σε κείμενα της Αννυς Νούνεσση και σε ερμηνεία της Λίζυ Ξανθοπούλου, κίνηση της Μαίρης Ράντου και βίντεο/εικαστική εγκατάσταση του Παντελή Μάκκα.


Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια
Βαρβάρα Δούκα

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ