Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοροναϊός – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Κικίλιας: Στα 36 χρόνια ο μέσος όρος όσων έχουν νοσήσει τον Αύγουστο

Νέο μήνυμα ευαισθητοποίησης στους πολίτες, και ειδικά στους νέους, για την επικινδυνότητα της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, έστειλε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας
, με ανάρτησή του στο twitter, στην οποία αποκαλύπτει πως ο μέσος όρος όσων έχουν νοσήσει τον Αύγουστο έχει κατέβει πλέον στα 36 χρόνια.

Ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζει πόσο εύκολα μεταδίδεται ο κοροναϊός από άνθρωπο σε άνθρωπο.

«Η επικινδυνότητα του κοροναϊού είναι η ευκολία μετάδοσής του. Αυτό συμβαίνει ακόμα και εάν είσαι νέος και νομίζεις πως είσαι άτρωτος«, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας εφιστώντας την απαραίτητα προσοχή και σοβαρότητα του θέματος στους πολίτες, μετά από τα ανησυχητικά στοιχεία των τελευταίων ημερών, που δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον προ των πυλών του δεύτερου κύματος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)