Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κέντρο διασκέδασης «Το Αχίλλειο»!!! (Φώτο & Βίντεο)

Όχι δεν πρόκειται για ένα νέο κέντρο διασκέδασης στη Κέρκυρα, αλλά για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στον κήπο μιας από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη, κυρίως στην κεντρική Ευρώπη και του τρίτου σε επισκεψιμότητα μουσείου της χώρας.
Γνωστός επιχειρηματίας γιόρτασε τα γενέθλια του στον κήπο του Αχιλλείου με ένα μεγαλοπρεπέστατο πάρτι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εν μέσω πανδημίας και ενώ ισχύει η ΚΥΑ για να κλείνουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 12 τα μεσάνυχτα.


Εντάξει, το Αχίλλειο δεν είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οπότε το πάρτι στον κήπο του εμβληματικού μουσείου επιτρέπεται; Όταν μάλιστα το Αχίλλειο έχει τεθεί και υπό την Πρωθυπουργική σκέπη, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διαπίστωσε την εγκατάλειψη και τις φθορές στο μοναδικό αρχιτεκτόνημα και συγκρότησε επιτροπή η οποία να τον ενημερώνει για την πορεία των εργασιών και των παρεμβάσεων.


Άραγε τον ενημέρωσε η Επιτροπή και για το χθεσινό πάρτι; Στη οποία ειρήσθω εν παρόδω παραβρέθηκαν ο γνωστός και αγαπημένος Κερκυραίους τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ο ουρανός του Γαστουρίου μάλιστα φωτίστηκε και από βεγγαλικά που εκτοξεύθηκαν από πλοίο το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Φαληράκι στις Μπενίτσες προκαλώντας την ανησυχία τουριστών που διέμεναν στην περιοχή, όπως μας κατήγγειλε ο κύριος Σπίνουλας.


Είναι προφανές ότι έχουν προκληθεί σωρεία αντιδράσεων τη στιγμή που οι τουριστικές επιχειρήσεις υποχρεωτικά τηρούν τα μέτρα που η Κυβέρνηση επέβαλε με τις πρόσφατες ΚΥΑ, για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με αποτέλεσμα η αγορά να στενάζει και κυρίως γιατί δεν συνάδουν με τον χώρο του εμβληματικού μουσείου ανάλογες δραστηριότητες.
Αλήθεια τι λέει η Υπουργός Πολιτισμού;
Συναινεί στη διεξαγωγή τέτοιων βραδιών;
Τι λέει η Πρόεδρος του ΕΟΤ η Κερκυραία Άντζελα Γκερέκου;
Και τι λέει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός;

Πηγή: corfutvnews.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ