Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα. 10.000 σε κατάστημα στο Κάβο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συνελήφθησαν (3) ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

στον Κάβο Κέρκυρας , σήμερα (17.08.2020) πρώτες πρωινές ώρες, για λειτουργία καταστήματος πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας,
στον Λαγανά Ζακύνθου, την Παρασκευή (14.08.2020), το βράδυ, για λειτουργία καταστήματος παραβιάζοντας το μέτρο του ποσοστού τετραγωνικών ανά άτομο με επιβολή διοικητικού προστίμου (15.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας και
στον Κάβο Κέρκυρας, την Παρασκευή (14.08.2020) το βράδυ, για απαγόρευση όρθιων πελατών, σε κατάστημα με επιβολή διοικητικού προστίμου (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας .
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο και (2) στην Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών (3) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ