Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στον “Υπερίωνα”. Αναπτύσσεται το κοινωνικό πρόσωπο της Περιφέρειας. Στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές

Την επετειακή εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) της Ένωσης Ατόμων με Αναπηρία “Υπερίων” που είχε ως θέμα το καλοκαίρι και τη θάλασσα και τίτλο “Μετρώ τα Κύματα” παρακολούθησε στο Ληξούρι, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Στον χαιρετισμό της η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου τόνισε το όραμα και τις δράσεις που περιλαμβάνει το κοινωνικό πρόγραμμα των Ιονίων Νήσων τόσο για την δημιουργία υποδομών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας, όσο και για τις έκτακτες συνθήκες προστασίας της δημόσιας υγείας από τον covid-19.
Επίσης, αναφέρθηκε στην στήριξη που προσφέρει ήδη το ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων στον “Υπερίωνα” και την βούληση να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην ανάπτυξη των σχεδίων του προς όφελος των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Η Περιφερειάρχης παρακολούθησε και την τελετή βράβευσης από την Πρόεδρο του “Υπερίωνα” κα Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου, προσώπων τα οποία στήριξαν ουσιαστικά και παραδειγματικά το έργο του “Υπερίωνα”.

Οι βραβευθέντες του 2020 ήταν:

1/ ο Δικηγόρος Αθηνών και Λονδίνου κ. Γιώργος Κράτσας (γιος της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπουλου) για την πρωτοβουλία του να κάνει τον διάπλου Ιθάκη – Κεφαλονιά με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων και την διάθεσή τους στον “Υπερίωνα”.

2/ η εκπαιδευτικός του Β’ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου κα. Μίνα Παπαδάτου για την αποτελεσματική συνεργασία της στης δράσης ευαισθητοποίησης παιδιών και ενηλίκων σε θέματα κοινωνικής ένταξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

3/ η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του “Υπερίωνα” Μαρία Λαδά για την συνεχή προσφορά, την δυναμική παρέμβαση στην κοινωνία και την δυνατότητα να εμπνέει τους πολιτες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Βουλευτής κ. Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ντιουάνι Γαλέμπ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αδαμαντία Καμηνάρη, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κατερίνα Μοθωναίου, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του “Υπερίωνα”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ