Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Το Ληξούρι έχει προοπτικές σύγχρονων υποδομών και προβολής της ιστορικής και πολιτιστικής του ταυτότητας”

Θέματα που αφορούν στην συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Δήμο Ληξουρίου απασχόλησαν, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Ληξούρι, την συνάντηση που είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη.

Η Περιφερειάρχης συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κατερίνα Μοθωναίου, συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις αναφορικά με την ωρίμανση έργων του Δήμου Ληξουρίου προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, τις προτάσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν για την αποκατάσταση βασικών υποδομών και πολιτιστικών μνημείων μέσα από διάφορα προγράμματα αλλά και συνδυαστικά με τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που σχεδιάζονται αναφορικά με το επετειακό πρόγραμμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεράσιμος Γαλανός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ντιουάνι Γαλέμπ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αδαμαντία Καμηνάρη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ