Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μερόπη Υδραίου: Να τηρούμε τα μέτρα προστασίας

Υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στην περιοχή μας, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας.

“Ο κορωνοϊος είναι εδώ, οι ημέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την Κέρκυρα” αναφέρει η Δήμαρχος. “Είμαστε ένα τουριστικός προορισμός και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή απ΄ όλους μας. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και όλων των αρμόδιων φορέων, δηλαδή απόσταση ασφαλείας, μάσκα, γάντια και καλό πλύσιμο χεριών ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης των κρουσμάτων.

Οι απαιτούμενες αποστάσεις στα πολυσύχναστα σημεία των πόλης μας, δεν τηρούνται. Ο συνωστισμός που παρατηρείται από νέους κυρίως, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να αναληφθεί από τους ίδιους η ευθύνη να προστατέψουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως τους αγαπημένους τους, τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.

Οι νέοι μας πρέπει να καταλάβουν ότι με αυτόν τον τρόπο ακυρώνουν μια μεγάλη προσπάθεια που προηγήθηκε, προκειμένου να περιορίσουμε τα κρούσματα. Δεν το έχουν καταλάβει επαρκώς γιατί νιώθουν αλώβητοι.

Από την πλευρά μου σαν νέος άνθρωπος, αντιλαμβάνομαι τη δίψα που έχουν οι νέοι να διασκεδάσουν, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να χαρούν τη ζωή. Ας προστατεύσουμε σήμερα τη ζωή μας, ο χρόνος είναι μπροστά μας, για να χαρούμε τη ζωή με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ