Ενημερωτική e-ημερίδα σχετικά με την επιδότηση δανείων για πληττόμενους από τις συνέπειες του COVID-19

Share:

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα σχετικά με το νέο πρόγραμμα “Γέφυρα”.

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των φορέων για το νέο πρόγραμμα γέφυρα, μπορεί να πραγματοποιήσει για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερωτική e-ημερίδα ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Η διάρκεια της e-ημερίδας υπολογίζεται στη 1 ώρα και θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η e-ημερίδα θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου. Σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής, θα ακολουθήσει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Όσες επιχειρήσεις-μέλη μας ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Παρακαλούμε προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή για την e-ημερίδα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και υποβάλλετε την αίτησή.

Previous Article

Υποτροφίες σπουδών για νέους και νέες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Next Article

Σύσκεψη της Π.Ι.Ν. για τρία κρίσιμα θέματα στην Κέρκυρα

Σχετικά Άρθρα