Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνάντηση της Δημάρχου Κ. Κέρκυρας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ

Με το Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ιστορικό Δημαρχείο, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Η Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Διοικητή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Οργανισμού,  ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες  για την ολοκλήρωση του έργου των εργατικών κατοικιών  στον Άγιο Ιωάννη. 

Ο κ. Πρωτοψάλτης ενημέρωσε τη Δήμαρχο ότι σε συνάντηση που είχε με την ανάδοχο εταιρεία, υπήρξαν διαβεβαιώσεις για επιτάχυνση των εργασιών,   ώστε οι πρώτες κατοικίες  να παραδοθούν στου δικαιούχους μέχρι το τέλος του χρόνου.

Να υπενθυμίσουμε  ότι μετά θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την υπογραφή της Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή της αποχέτευσης μεταξύ του ΟΑΕΔ, του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας (ΔΕΥΑΚ), έχουν αρθεί και τα τελευταία εμπόδια προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες από την κατασκευάστρια εταιρία

Η Δήμαρχος δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της μετά την συνάντηση με τον κ. Πρωτοψάλτη  και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός έργου, που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τους δικαιούχους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ