Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με αντιπροσώπους του ΠΟΥ συναντήθηκε η Ζωή Ράπτη

H Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, με την Dr J. Marianna Trias, αντιπρόσωπο και υπεύθυνη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα και τον κ. Σωτήριο Κουπίδη, σύμβουλο στο γραφείο του Π.Ο.Υ. στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες των δράσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στον Ελλαδικό χώρο. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19, στην παρουσίαση των δράσεων του Π.Ο.Υ. για την Ψυχική Υγεία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και στην ελληνική εμπειρία, όπως αυτή διαμορφώνεται με βάση τις νέες συνθήκες.

Η κ. Ράπτη και η κ. Trias συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή συνεργασία, αναφορικά με θέματα ψυχικής υγείας και τέθηκαν οι προτεραιότητες της συνεργασίας τους.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)