Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Ψέματα, ψεκασμένες θεωρίες και «παπατζιλίκι» από τον Τσίπρα

Για χονδροειδή ψέματα και ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η Κουμουνδούρου με αιχμές κατά της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις μήπως σωθεί από την κατρακύλα» και κατηγορεί πρώην υπουργούς του Τσίπρα ότι διακινούν «τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια».

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα, ως απάντηση στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του Τουρισμού κάνει λόγο για «διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα» υπενθυμίζοντας μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου όπου ο Αλ. Τσίπρας ζητούσε να ανοίξουν τα ξενοδοχεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ:

«O ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα.

Οι διακινητές των ψεκασμένων θεωριών που αγόρευαν με στόμφο στις πλατείες των αγανακτισμένων, νομίζουν ότι ο κορωνοϊός τους έστρωσε νέο πεδίο και συνεχίζουν. Κάποιοι πρώην Υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αναπαράγουν ανοιχτά τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια, ενώ άλλοι τα σιγοντάρουν μουλωχτά.

Ως απάντηση δε στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του Τουρισμού και για να θυμηθούν όλοι το διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα παραθέτουμε μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου σε ανθρώπους του Τουρισμού: «Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία».

Ας αντιληφθούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2020, δεν είναι 2014. Τους πήραν χαμπάρι».

Υπενθυμίζεται ότι στο επίμαχο βίντεο η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση άνοιξε τον τουρισμό χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα και χωρίς επαρκείς ελέγχους, ότι υπέκυψε σε πιέσεις συμφερόντων και δεν έκανε τίποτα για τη βελτίωση του συστήματος Υγείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι πλέον η κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει την ευθύνη για την έξαρση στους πολίτες και υποστηρίζει ότι προκειμένου αυτό να γίνει πιστευτό από την κοινωνία η κυβέρνηση αν χρειαστεί «θα δώσει άλλα 20 εκατομμύρια εκεί που πρέπει».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ