Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πέτσας: Κορονοκαπηλεία, το κατώτατο, θανατηφόρο, στάδιο του ψεκασμένου λαϊκισμού

Με ένα αιχμηρό tweet o κυβερνητικός εκπρόσωπος στηλιτεύει όσους καπηλεύονται την πανδημία του κορονοϊου διασπείροντας φήμες και fake news. «Κορονοκαπηλεία, το κατώτατο, θανατηφόρο, στάδιο του ψεκασμένου λαϊκισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απηύθυνε πρόσκληση στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, ενάντια στα fake news και την συνωμοσιολογία, να ανεβάσουν συμβολικά φωτογραφία προφίλ με μάσκα στα κοινωνικά τους δίκτυα απευθύνει η ΝΔ.

«Ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη ενάντια στην έξαρση των fake news και της συνωμοσιολογίας που στο παρελθόν μπορεί να οδήγησε σε ουρές στα ATM αλλά σήμερα κινδυνεύει να οδηγήσει σε ουρές στα Νοσοκομεία. Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε φορώντας μάσκα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν καθαρή θέση υπέρ της χρήσης μάσκας. Κάθε μορφή αφωνίας, αστερίσκων και “ναι μεν αλλά” σε αυτή τη φάση είναι εθνικά επικίνδυνη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ