Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν το Σάββατο 29 Αυγούστου με 4 μεγάλες προσφορές

Το Σάββατο 29.8 μη χάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά το νέο τεύχος του Car and Driver!

Στο Car and Driver Σεπτεμβρίου:

VW ID.3. Μάθετε τα πάντα για το ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen που κερδίζει τις εντυπώσεις με τον νεανικό του χαρακτήρα. Είναι το ID.3 το… Golf του μέλλοντος;

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Audi A3 35 TFSI MHEV. Ο ιδρυτής της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων έρχεται εξοπλισμένος με state-of-the-art συστήματα. Θα κατακτήσει την πρωτοκαθεδρία;

Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender 110 3.0 400PS.  Ένας θρύλος ξαναγεννιέται με πολυτελή χαρακτήρα και τεχνολογικά προηγμένο προφίλ. Πάει παντού;

Ακόμα,

Το Σάββατο 29.8 τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με τον δεύτερο τόμο του παγκόσμιου Best Seller, «Η άνοδος και η πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας», της διακεκριμένης ιστορικού Τζούντιθ Χέριν!

Το σπουδαίο αυτό εκδοτικό επίτευγμα, της διακεκριμένης ιστορικού Τζούντιθ Χέριν,  που έγινε παγκόσμιο Best Seller, ξεναγεί τον αναγνώστη σε όλες τις πτυχές της φαντασμαγορικής, αλλά και γεμάτης εκπλήξεις, αυτοκρατορίας, που κυριάρχησε στο προσκήνιο της Ιστορίας για πάνω από χίλια χρόνια. Η διάσημη βυζαντινολόγος Τζούντιθ Χέριν, επεξηγεί και αναλύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το φαινόμενο «Βυζάντιο» καθώς και τις αιτίες και τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του! Όταν στη δυτική Ευρώπη τα απομεινάρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας δεν ήταν παρά μικρά αδύναμα κρατίδια, η Κωνσταντινούπολη παρέμενε η πρωτεύουσα ενός ισχυρού οργανωμένου κράτους. Υπήρξε ένα κράτος με διοικητικές δομές, με νομοθεσία που εκσυγχρονίζονταν και προσαρμοζόταν στις ανάγκες του, με νόμισμα το οποίο κυκλοφορούσε σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’ τη Μεσόγειο ως την Άπω Ανατολή, με εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο διατήρησε την καλλιέργεια της ελληνικής γλώσσας και παιδείας. Ήταν μια αυτοκρατορία που στηρίχθηκε σε μια ιεραρχημένη κοινωνία η οποία κληροδότησε στους μεταγενέστερους, εκτός από τη δική της αντίληψη για τον Χριστιανισμό, και ορισμένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας τέχνης. Σε αυτή την αυτοκρατορία οφείλει η σημερινή Ευρώπη την υπάρξή της: αν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν είχε αναχαιτίσει για τόσους αιώνες τους Άραβες, τους Σελτζούκους και τους Οθωμανούς, η Δύση δεν θα είχε προλάβει να ορθοποδήσει. Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις που δίνει η διακεκριμένη συγγραφέας του βιβλίου, Τζούντιθ Χέριν στην ερώτηση «Τι είναι Βυζάντιο».

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Τζούντιθ Χέριν σπούδασε Ιστορία στα πανεπιστήμια του Cambridge και του Birmingham στο οποίο και εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή· εργάστηκε επίσης στην Αθήνα, στο Παρίσι και το Μόναχο και διαδέχτηκε τον Stanley J. Seeger, καθηγητή της Βυζαντινής Ιστορίας στο Princeton, προτού αναλάβει τη θέση που διατηρεί και σήμερα στο King’s. Έγινε κυρίως γνωστή για το βιβλίο της “The Formation of Christendom” (Λονδίνο 1989), αλλά έχει επίσης στο ενεργητικό της πολλές δημοσιεύσεις για τη βυζαντινή αρχαιολογία και άλλα θέματα. Στην παρούσα φάση τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα κινούνται γύρω από τις γυναίκες στο Βυζάντιο και τη σχέση του Βυζαντίου με το Ισλάμ και τη Δύση. Είναι διευθύντρια στο Centre for Hellenic Studies, του King’s College του Λονδίνου.

 

Έκπτωση 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα ισχύει για 4 άτομα!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στις πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Αυγούστου και αποκτήστε 50% στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, αποτελεί έναν ιδανικό  προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Το κουπόνι ισχύει για 4 άτομα, δηλαδή με ένα κουπόνι παίρνετε 4 εισιτήρια στη μισή τιμή!

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος κ’ ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις  τελευταίας τεχνολογίας,  νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχής μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία  του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών.  Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στην μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Τηλ. Επικ. : 6970389999

Email: [email protected]

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

  1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού, ατομικώς ή για λογαριασμό των ανήλικων, έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
  2. Το εκπτωτικό κουπόνι αφορά στην παροχή εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δώδεκα (12,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 3 έως 8 ετών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα της αυτής ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων και για την αγορά εισιτηρίου αρχικής αξίας δεκαέξι (16,00) ευρώ για άτομα ηλικίας 9 ετών και άνω, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα της αυτής ηλικίας, δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων για τις Νεροτσουλήθρες στο Splash WaterPark Isthmos, που βρίσκονται στον Ισθμό Κορίνθου.
  3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο 11-07-2020 έως τις 31-08-2020 από ώρες 10:00 έως 19:00 κάθε μέρα και θα τηρηθεί υποχρεωτικά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  4. Το κουπόνι  δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
  5. Κάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως τέσσερα (4) άτομα (αντιστοίχως 3 έως 8 ετών και 9 ετών και άνω) δηλαδή με την επίδειξη ενός (1) κουπονιού της εφημερίδας δικαιούνται να λάβουν εκπτώσεως 50,00% επί του κόστους των έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
  6. Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ», ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΦΜ 800926660, ΤΗΛ: 27410 71000 και 6970389999.
  7. Η  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού ή στο παιδί ηλικίας 3 έως 18 ετών εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜ & ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ».
  8. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
  9. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
  10. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.
  11. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

 

Μόνο με την έκδοση των 2€, Ένας νέος τόμος με Σκανδιναβικά Σταυρόλεξα, για όλους!

Αυτή την εβδομάδα τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τα καλύτερα σκανδιναβικά σταυρόλεξα για όλες τις ώρες! Αποκτήστε τον ολοκαίνουριο τόμο του πιο πλούσιου σταυρολεξικού περιοδικού, 64 σελίδων, που είναι γεμάτος επίκαιρα, σύγχρονα, πρωτοποριακά, ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά σταυρόλεξα, για να ακονίσετε το μυαλό σας και να διασκεδάσετε όλες τις στιγμές της ημέρας, στην παραλία, στο σπίτι και στις διακοπές!

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ