Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διαθέσιμα φάρμακα του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Κέρκυρας της Equal Society

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κέρκυρας που λειτουργεί με τη σύμπραξη του οργανισμού Equal Society και του Δήμου Κέρκυρας παρουσιάζει τα διαθέσιμα φάρμακα της τρέχουσας εβδομάδας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν με νόμιμη ιατρική συνταγή σε ασθενείς – εγγεγραμμένους στο μητρώο του κοινωνικού φαρμακείου – που δεν έχουν την οικονομική ή και την ασφαλιστική δυνατότητα να τα προμηθευτούν.

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στο εγχείρημα μας, τα φάρμακα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί στην οδό Σολωμού 11, στην Σπηλιά (πίσω από τον ΟΑΕΔ). Κάποιες πάγιες και διαρκείς ανάγκες αφορούν φάρμακα κατά της χοληστερίνης, κυρίως ατορβαστατίνη 20mg και 40mg (πχ Atorplus, Lipitor, Lorvaten κοκ), φάρμακα με δραστική ουσία την κοπιδογρέλη (πχ Clovelen 75mg, grepig 75mg, Iscover 75mg κοκ), φάρμακα για την υπέρταση (πχ Blocatens, Zakodian, Diovan, Aprovel κοκ), φάρμακα κατά του διαβήτη (πχ Eucreas 50+850, januvia κοκ) αλλά και εισπνεόμενα φάρμακα για την αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων (πχ Pulmoton, Seretide, Berovent κοκ).

Σημείωση: Υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο Κοινωνικό Φαρμακείο κηδεμόνες κάτω άκρων (νάρθηκες ποδιού). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2661030699.

Από την Οργανωτική Ομάδα του
Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Κέρκυρας
EQUAL SOCIETY – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ
Σολωμού 11, Σπηλιά
Κέρκυρα
t: +30 26610.81855
f: +30 211 7051002

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ