Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πέτσας για Τσίπρα: Σπεκουλάρει ανεύθυνα για την εξέλιξη της πανδημίας

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

O Στέλιος Πέτσας, με ανακοίνωσή του απάντησε στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Πριν λίγο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του: «Με σχεδόν εκατό φορές περισσότερα κρούσματα από τότε που η κυβέρνηση ανακοίνωνε τη λήξη του lockdown, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμαστε πλέον να αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα της πανδημίας. Καλούμαστε να το κάνουμε, έχοντας όμως μια κυβέρνηση που με τις πράξεις και τις παραλείψεις της σπέρνει η ίδια την ανησυχία και τον πανικό».

Από την μεριά του, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε πως «πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας. Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!

Πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος, όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Η κορονοκαπηλεία στην οποία επιδίδεται είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού.

Μονίμως απών από κάθε κρίσιμο ζήτημα, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει γιατί δηλώνει «παρών» στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, υπονομεύοντας την εθνική γραμμή.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ