Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόστιμα “φωτιά” για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Δεύτερα (24.08.2020) έως σήμερα Τετάρτη (26.08.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για αντίστοιχες παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο , σήμερα (26.08.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, διαπιστώθηκε ημεδαπός, ιδιοκτήτης, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τα μεσάνυκτα.

Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκαν διοικητικό προστίμο (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

Στην Κέρκυρα, χθες (25.08.2020) το βράδυ, ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε να παραβιάζει το μέτρο του ποσοστού τ.μ. επιφανείας ανά άτομο.

Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκαν διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (20) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (3) στη Ζάκυνθο για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο (2) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ