Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Νόνη Δούνια στέλνει το δικό της μήνυμα για τη χρήση μάσκας από τους μαθητές

Χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί πότε θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία, οι μαθητές να καλούνται να συνηθίσουν τα νέα μέτρα τα οποία θα εφαρμόσει το υπουργείο Παιδείας, τα οποία κρίθηκαν απαραίτητα για τον περιορισμό μετάδοσης του κοροναϊού.

Η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη για μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς, αν και πολλά είναι ακόμα τα ερωτήματα που προκύπτουν για την ομαλή λειτουργία της σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή, λοιπόν, τις συζητήσεις για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, η Νόνη Δούνια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύσωσης.

Η βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε ως μητέρα δύο παιδιών επί του θέματος, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει στον φακός φορώντας μάσκα.

Στη δημοσίευσή της η Νόνη Δoύνια γράφει:

«Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος για την χρήση της μάσκας από τους μαθητές στο σχολείο.

Ως μητέρα δύο παιδιών, καταλαβαίνω την «καταπίεση» που μπορεί να νιώθουν οι μαθητές, όπως άλλωστε και εμείς, φορώντας επί ώρες μια μάσκα. Εκείνο, όμως, που προέχει τώρα δεν είναι η ευκολία αλλά η υγεία τους.

Και για την προάσπιση της υγείας ακούμε μονο τους ειδικούς. Θέλω τα παιδιά μου, όπως κι όλα τα παιδιά, να είναι υγιή, να μην νοσήσουν από αυτόν τον επικίνδυνο ιό.

Για αυτό, για να παραμείνουν ασφαλή, θα πρέπει προσωρινά να συμβιβαστούν με αυτόν τον περιορισμό, μέχρι ο κίνδυνος να εκλείψει και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας προ covid 19. Υπομονή και θα περάσει και αυτό!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Νόνη Δούνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ