Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυρικάκος Μητσοτακης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, επαινώντας παράλληλα όλους τους μαθητές για τις πρωτοφανείς συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν λόγω πανδημίας.

Σιδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει «Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης».

«Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία», συνεχίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Τον έπαινο, φέτος, τον δικαιούνται όλα τα Ελληνόπουλα, καθώς η μισή χρονιά κύλησε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όμως με το πείσμα τους, την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και τη στήριξη της οικογένειάς τους, ξεπεράσαν όλα τα εμπόδια. Το αύριο της χώρας είναι, λοιπόν, σε καλά χέρια. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά μας».

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ