Σπανός για δράση Ρουβίκωνα: Η Περιφέρεια Στερεάς δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται

Share:
«Στις πράξεις θράσους και δειλίας που επελέγησαν από κάποιους για να στείλουν το ‘μήνυμά’ τους, η απάντησή μας είναι μόνο μία, απλή και ξεκάθαρη. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται. Το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας» σημειώνει με δήλωσή του ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την επιλογή της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας να «στολίσει» με κόκκινη μπογιά την είσοδο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Σπανός, ο ίδιος κατέθεσε σχετική μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ αποκαταστάθηκαν και οι ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα, η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία για το θάνατο των 8 ατόμων στις πλημμύρες στην Εύβοια. Σε σχετική του ανακοίνωση, τονίζει μεταξύ άλλων πως «δεν θα ανεχτούμε να κλάψουμε άλλους νεκρούς από τις παραλείψεις των τοπικών και κυβερνητικών αρχών».

Previous Article

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Νίκου Γκελεστάθη

Next Article

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο – Ποια θέματα θα συζητηθούν

Σχετικά Άρθρα