Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Τετάρτη (26.08.2020) έως σήμερα Παρασκευή(28.08.2020)τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί σε δύο περιπτώσεις, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα , χτες Πέμπτη (27.08.2020) το βράδυ, συνελήφθη ημεδαπός, ως διοργανωτής κοινωνικής εκδήλωσης (βάπτιση), για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πενήντα (50) ατόμων και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ.

Στη Ζάκυνθο, την Τετάρτη (26.08.2020) το βράδυ, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, νόμιμοι εκπρόσωποι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πενήντα (50) ατόμων και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (8) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (3) στη Ζάκυνθο, μία στην Λευκάδα και μία στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών (3) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ